Моля изчакайте...


Кои сме ние?


ММ Консулт 2013 ЕООД е консултантска компания, специализирана в предлагането на услуги и решения за лицата , работещи като Личен асистент на територията на Австрия и  Германия.

Предлагаме Ви компетентни съвети по текущи счетоводни въпроси в съответствие с изискванията, правните разпоредби и законите на страната.

Нашият личен опит показва огромна нужда от грижи за хората в напреднала възраст, които желаят да прекарат старините си достойно в собствените си домове,както и тревогите на техните близки,относно невъзможността само да се справят с това.

Ето защо вярваме в необходимостта на всеки човек да получи персонална грижа,без да е необходимо да променя местоживеенето си и своите ежедневни навици и по този начин да прекара в спокойствие и приятелска атмосфера старините си.

Нашият екип се стреми да предостави качествена и всеотдайна грижа на всички свои български и чуждестранни клиенти,като същевременно осигурява възможност за реализация на желаещите да работят като Личен асистент и Домашен помощник.

Специфична особеност на нашата работа е, че можем да анализираме много ясно всеки отделен случай и по този начин да създадем оптималната удовлетвореност на своите клиенти и Асистенти едновременно.

Ние отдаваме голямо значение на възможността да бъдат коментирани всички предложения в процеса на работа.

Винаги се радваме да се отзовем на Вашите индивидуални нужди и да отправим най-добрите предложения за Вас, независимо дали сте наш клиент или служител.

1.Легална ли е предлаганата работа?

Ние Ви предлага напълно легална работа.Вие ще бъдете осигурявани съгласно българското законодателство,върху браншова заплата,плюс комнадировъчни. Освен това ще Ви бъде издаден документ А1, който удостоверява, че сте били осигурявани в България за времето на командировката Ви в чужбина.

2.Къде се сключва трудовият договор?

Трудовият договор се сключва с нас в България. Не се сключва граждански договор.

3.Мога ли да работя без трудов договор в Република Германия ?

Не!Всеки сключен договор с нас се регистрира в НАП в законов срок.

4.Дължа ли такси за кандидатстване и обработка на документи?

Кандидатстването за работа е напълно безплатно,независимо дали сте одобрени в последствие или не.

5.Дава ли предимство притежаването на сертификат за завършен курс за социален асистент или домашен помощник?

Да,такъв документ Ви дава предимство,както и медицинското образование.

6.Необходимо ли  е да владея немски език,за да кандидатствам за работа?

Да, владеенето на поне средно ниво немски език е необходимо условие за кандидатстване.

Това означава да умеете да образувате прости изречения граматически правилно и да имате основни познания относно воденето на домакинство и грижи за възрастния клиент ,които умеете да разбирате и да си обеснявате.

7.В какво се изразява работата? Ще знам ли предварително специфичните особености на предложеното работно място?

Работата на социалния асистент се изразява във воденето на домакинството и полагане на грижи за възрастни хора.Често те изпитват затруднения в извършването на ежедневните си дейности.Воденето на домакинството включва готвене,пазаруване,миене на под,прозорци,почистване на мебели,пране,гладене,грижи за растения и евентуално домашни любимци.Според специфичните потребности и изисквания на клиента се определят другите Ви конкретни задължения-помощ при къпане,устна хигиена,смяна на памперс,съдействие при обличане,при хранене,придружаване при посещение на лекар,организиране на свободното време заедно и разходки.

Вие ще получите детайлна информация за конкретните условия на предложеното от нас място,както и неговото точно местонахождение.Ще бъдете информирани относно възрастта,теглото,ръста и специфичните особености на клиента.

8.Как се осъществява пътуването?

Пътните разходи София-Германия се поемат от нас двупосочно.


ММ Консулт 2013 ЕООД е консултантска компания, специализирана в предлагането на услуги и решения за лицата, работещи като Личен асистент на територията на Република Австрия  и Германия.

Предлагаме Ви компетентни съвети по текущи счетоводни въпроси в съответствие с изискванията, правните разпоредби и законите на страната.

Име, Фамилия*
E-mail*

Телефон*
Съобщение:


All rights reserved. MM KONSULT. Дизайн от МЕНТОР БЪЛГАРИЯ ЕООД