Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/evabg/mm-consultbg.com/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Справка за трудов стаж и изчисляване на пенсия – ММ Консулт

Моля изчакайте...

Справка за трудов стаж и изчисляване на пенсия

18.02.2018
contract-mgt-1-1200x800.jpg

Тъй като често получаваме запитвания относно натрупан трудов и изчисляване на осигурителен стаж, решихме да споделим следната информация с Вас.

На своя портал за електронно обслужване НОИ и НАП предлагат следните услуги за справка:

За да успеете да извършите желаната от Вас справка, е нужно да въведете Вашето ЕГН, както и Персонален идентификационен код (ПИК). ПИК е 10-значен буквено-цифрен персонален идентификационен код, който можете да получите лично или чрез упълномощено лице, без да е необходимо предварително да попълвате заявление на хартиен носител. Необходимо е да отидете до териториално поделение на НОИ или в негов филиал и да представите само лична карта. С оглед защита на данните, представляващи информация за икономическата идентичност по смисъла на Закона за защита на личните данни, издаването на ПИК чрез упълномощено лице се извършва само чрез представяне на изрично, нотариално заверено пълномощно.

ММ Консулт 2013 ЕООД е консултантска компания, специализирана в предлагането на услуги и решения за лицата, работещи като Личен асистент на територията на Република Австрия  и Германия.

Предлагаме Ви компетентни съвети по текущи счетоводни въпроси в съответствие с изискванията, правните разпоредби и законите на страната.

Име, Фамилия*
E-mail*

Телефон*
Съобщение:


All rights reserved. MM KONSULT. Дизайн от MENTOR STUDIO