Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/evabg/mm-consultbg.com/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Често задавани въпроси – ММ Консулт

Моля изчакайте...


Защото знаем, че искате да знаете повече подробности за работата и условията.

Често задавани въпроси


  • Как става кандидатстването за работа?
  • Задължително ли е владеенето на немски език ?
  • Как ще получавам заплатата си?
  • Кой ще ме посрещне при пристигането?
  • Дължа ли такси и комисионни?
  • Kaкво е заплащането?
  • Дава ли ви предимство притежаването на сертификат за завършен курс за социален асистент и домашен помощник?
  • В какво се изразява работата? Ще знам ли предварително специфичните особености на предложеното работно място?
Как става кандидатстването за работа?

Свържете се с нас на някой от посочените в сайта телефони.След провеждане на интервю и след преценка,че вашият опит и ниво на немски език отговарят на изискванията,ние ще обработим вашите документи (без такси и комисионни) за кандидатстване за работно място в Австрия или Германия.

Задължително ли е владеенето на немски език ?

Владеенето на поне разговорно ниво немски език е задължително. Немислимо е заминаването без необходимите познания и възможности за комуникация с клиентите. При необходимост имаме готовност да предоставим помощни материали на изявилите желание да учат немски език.

Как ще получавам заплатата си?

Трудовото Ви възнаграждение се изплаща по банкова сметка,която предварително сте си открил/а и предоставил/a при оформянето на документите. Заплатите се превеждат редовно без закъснения в началото на  месеца.

Кой ще ме посрещне при пристигането?

Нашите асистенти винаги са посрещнати при пристигане още на автобусната спирка.Ще бъдете внимателно посрещнати и транспортирани до работното Ви място.

Дължа ли такси и комисионни?

Към нас НЕ дължите такси и комисионни за оформяне на документите Ви,както и за съдействието при намиране на работно място.Пътните разходи в двете посоки също се поемат.

Kaкво е заплащането?

Стойността на възнаграждението зависи от вашите езикови познания и вашият опит в сферата на обгрижване, както и от самата специфика на работното място.

Дава ли ви предимство притежаването на сертификат за завършен курс за социален асистент и домашен помощник?

Сертификатът за завършен курс за сосциален асистент дава предимство при кандидатстване за работа. Медицинските лица не се нуждаят от този документ.

В какво се изразява работата? Ще знам ли предварително специфичните особености на предложеното работно място?

Работата на личния асистент се изразява във воденето на домакинството и полагане на грижи за възрастни хора. Често те имат затруднения в извършването на ежедневните си дейности. Водене на домакинството включва готвене, пазаруване, миене на под, прозорци, почистване на мебели, пране, гладене, грижи за растения и евентуално домашен любимец. Според специфичните потребности и изисквания на клиента се определят другите Ви конкретни задължения – помощ при къпане, устна хигиена; смяна памперс; съдействие при обличане, при хранене; придружаване при посещение на лекар; организиране на свободното време заедно и разходки. Вие ще получите детайлна информация за конкретните условия на предложеното от нас място, както и неговото точно местонахождение. Ще бъдете информирани относно възрастта, теглото, ръста и специфичните особености на клиента.

Ежегодни профилактични медицински прегледи

ММ Консулт 2013 ЕООД е консултантска компания, специализирана в предлагането на услуги и решения за лицата, работещи като Личен асистент на територията на Република Австрия  и Германия.

Предлагаме Ви компетентни съвети по текущи счетоводни въпроси в съответствие с изискванията, правните разпоредби и законите на страната.

Име, Фамилия*
E-mail*

Телефон*
Съобщение:


All rights reserved. MM KONSULT. Дизайн от MENTOR STUDIO