Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/evabg/mm-consultbg.com/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
За нас – ММ Консулт

Моля изчакайте...


Кои сме ние?


ММ Консулт 2013 ЕООД е консултантска компания, специализирана в предлагането на услуги и решения за лицата , работещи като Личен асистент на територията на Австрия и  Германия.

Предлагаме Ви компетентни съвети по текущи счетоводни въпроси в съответствие с изискванията, правните разпоредби и законите на страната.

Нашият личен опит показва огромна нужда от грижи за хората в напреднала възраст, които желаят да прекарат старините си достойно в собствените си домове,както и тревогите на техните близки,относно невъзможността само да се справят с това.

Ето защо вярваме в необходимостта на всеки човек да получи персонална грижа,без да е необходимо да променя местоживеенето си и своите ежедневни навици и по този начин да прекара в спокойствие и приятелска атмосфера старините си.

Нашият екип се стреми да предостави качествена и всеотдайна грижа на всички свои български и чуждестранни клиенти,като същевременно осигурява възможност за реализация на желаещите да работят като Личен асистент и Домашен помощник.

Специфична особеност на нашата работа е, че можем да анализираме много ясно всеки отделен случай и по този начин да създадем оптималната удовлетвореност на своите клиенти и Асистенти едновременно.

Ние отдаваме голямо значение на възможността да бъдат коментирани всички предложения в процеса на работа.

Винаги се радваме да се отзовем на Вашите индивидуални нужди и да отправим най-добрите предложения за Вас, независимо дали сте наш клиент или служител.


ММ Консулт 2013 ЕООД е консултантска компания, специализирана в предлагането на услуги и решения за лицата, работещи като Личен асистент на територията на Република Австрия  и Германия.

Предлагаме Ви компетентни съвети по текущи счетоводни въпроси в съответствие с изискванията, правните разпоредби и законите на страната.

Име, Фамилия*
E-mail*

Телефон*
Съобщение:


All rights reserved. MM KONSULT. Дизайн от MENTOR STUDIO